Hvem er vi?

Vi skaber overblik, så du kan skabe overskud

ReviPoint er et statsautoriseret revisionsfirma med mange års erfaring. Vores kerneforretning er regnskab og revision – men vi er meget mere end det. Vi sætter en ære i den personlige betjening, overblikket og de holdbare løsninger. Alt det, som giver dig og din virksomhed det bedste økonomiske overblik – og dermed tryghed.

Vi læser og forstår regnskab i dybden, og derfor kan vi afdække både svagheder og muligheder i din virksomhed. Vi ser de uudnyttede potentialer, uden at du behøver at lede efter dem. Den dybdegående økonomiske forståelse, vi har, for de små og mellemstore ejerledede virksomheder, kan dermed give din forretning et skub i den rigtige retning.

Vi tilbyder altid helhedsrådgivning ud fra din virksomheds behov. Du kan være sikker på, at vi har overblikket og altid yder personlig og tæt rådgivning. Vi er dybt engageret i vores faglighed, vi er professionelle, men også helt nede på jorden. Vi har ry for at tale godt og forståeligt med vores kunder.

Du kan altid kontakte os med konkrete spørgsmål eller få en uforpligtende snak.

Vil du arbejde hos ReviPoint?

Vi er altid interesseret i at høre fra talentfulde og ambitiøse revisorer, som ønsker at blive en del af vores team.

Vi er p.t. 15 dygtige, engagerede medarbejdere, og vores vision er at vokse til dobbelt størrelse. Vi lægger vægt på faglighed, effektivitet, stærkt sammenhold og en fri, hyggelig omgangs­tone. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde – samtidig med at vi er stolte af det, vi leverer.

ReviPoint A/S er kundernes vigtigste rådgiver i hverdagen. Vi er proaktive, engagerede og yder personlig professionel betjening. Et job hos os stiller derfor krav til selvstændighed og ansvar. Vi har en travl hverdag med spændende udfordringer som vi styrer proaktivt via vores opgave og planlægningssystem som er udarbejdet i samarbejde med Uniconta. Derfor tilbyder vi naturligvis også en løn, som matcher dine kvalifikationer.

ReviPoint A/S er beliggende på Østerbro i nyistandsatte og lækre lokaler. Vi har gode parkeringsforhold og ligger tæt på en metrostation.

Har du lyst til at være en del af vores team?

Så er du meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig.

Revisorgruppen Danmark (RGD)

Et stærkt netværk

I ReviPoint mener vi, at faglig kvalitet er vitalt, og derfor har vi valgt at være en del Revisorgruppen Danmark (RGD).

Udviklingen går hurtigt – både i forhold til lovgivning og digitalisering. Derfor har vi valgt RGD. Et fleksibelt netværk med ressourcer.

RGD består primært af revisionsfirmaerne fra top-5 til top-15. RGD består af 25
medlemsfirmaer fordelt over hele landet med ca. 70 kontorsteder, ca. 260 statsautoriserede revisorer og ca. 1.500 medarbejdere. Dermed er RGD ubetinget landets største netværk af selvstændige, statsautoriserede revisionsfirmaer. RGD ejer Revitax og REVI-IT.

Den høje kvalitet er grundstenen i RGD og understøttes med stærke værktøjer, et bredt udbud af kurser samt et sekretariat bemandet med nogle af landets dygtigste fagspecialister indenfor revisorkerneydelser. 

RGD forestår endvidere årlig intern kvalitetskontrol i ReviPoint. Dette sideløbende med Revisortilsynets lovpligtige kvalitetskontrol. I ReviPoint arbejder vi meget med skatterådgivning, og derfor sparrer vi med Revitax, som beskæftiger nogle af landets bedste skatte- og momsspecialister. På IT-området samarbejder vi med REVI-IT. Dette i forbindelse med ydelser indenfor IT-revision, GDPR og beslægtet rådgivning.

_C7T2065

Klar kommunikation og ærlig sparring

Vi bruger det meste af vores tid i tallenes verden, og vi er virkelig gode til tal. Men vi gør os også umage for at være gode til at formidle det, vi kan læse ud af tallene. For uden en klar og letforståelig kommunikation kan vigtige detaljer gå tabt. Vi gør os umage i forhold til klar kommunikation – og vi er også ærlige. Vi tror på, at det baner vejen til den bedste fremtid for din virksomhed.

Hvad mener kunderne om os?