Vil du være en del af vores professionelle team?

Vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde vellidte og dygtige medarbejdere, der vil være med til at bidrage til det faglige samarbejde og sociale fællesskab.

Vi ønsker at vores medarbejdere er glade for deres kunder, kollegaer og arbejdsplads, har det godt og får de faglige og personlige udfordringer de ønsker.

Vi lægger vægt på faglighed, effektivitet, stærkt sammenhold og en fri, hyggelig omgangs­tone. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde – samtidig med at vi er stolte af det, vi leverer.

Når vi spørger vores medarbejdere, hvorfor de har valgt os som uddannelses- og arbejdsplads er svarene:

  • Vi er en hyggelig virksomhed med et dynamisk miljø, der har en rar og uformel omgangstone
  • Vi arbejder på at minimere overarbejde og skabe rum for medarbejderne, så der er plads til den enkeltes ønsker til arbejdstid og arbejdsbelastning
  • Vi arbejder med spændende og lærerige opgaver, der udfordrer og udvikler medarbejderne.

One Revision A/S er kundernes vigtigste rådgivere i hverdagen og vi har stor kundekontakt. Vi er proaktive, engagerede og yder personlig professionel betjening. Et job hos os stiller derfor krav til selvstændighed og ansvar.

Vi har en travl hverdag med spændende sager med kundekontakt. Derfor tilbyder vi naturligvis også en løn, som matcher dine kvalifikationer.

Vi håber du har interesse for at lære os bedre at kende.

Kontakt Jan Lundqvist, Østerbro ( 3948 0202 / jlu@onerevision.dk ) eller Hans Grube, Frederiksberg  ( 81 77 05 77 / hgr@onerevision.dk) med henblik på at drøfte mulighedernet

Revisorgruppen Danmark (RGD)

Et stærkt netværk

One Revision er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet. Samarbejdet omfatter 24 firmaer, 69 kontorsteder, 265 statsautoriserede revisorer og omkring 1.600 medarbejdere.

Som medlem af RevisorGruppen Danmark er det et krav, at One Revision lever op til kravene om god revisorskik, og vi er underlagt kvalitetsstyring samt intern og ekstern kvalitetskontrol.

Læs mere om RevisorGruppen Danmark her. For yderligere oplysninger, kan du kontakte Hans Grube.

revisorgruppen danmark
_C7T2065

Klar kommunikation og ærlig sparring

Vi bruger det meste af vores tid i tallenes verden, og vi er virkelig gode til tal. Men vi gør os også umage for at være gode til at formidle det, vi kan læse ud af tallene. For uden en klar og letforståelig kommunikation kan vigtige detaljer gå tabt. Vi gør os umage i forhold til klar kommunikation – og vi er også ærlige. Vi tror på, at det baner vejen til den bedste fremtid for din virksomhed.